maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografieVeel schade aan huis na brand in Kaatsheuvel

Veel schade aan huis na brand in Kaatsheuvel

Een woning in Kaatsheuvel heeft zondagmiddag veel schade opgelopen, nadat er brand was ontstaan op de zolder. De bewoners waren niet thuis. De brand in de Vossenbergselaan werd door voorbijgangers rond 14.20 uur opgemerkt. De brandweer heeft met een hamer de voordeur opengebroken en zijn naar de zolder gegaan om de brand te blussen. Een wasmachine en de balkconstructie stond al in brand. De brandweer wist de brand snel te blussen, maar kon niet voorkomen dat het huis veel schade opliep door de rook.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!