zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografieBestuurder verliest macht over stuur en rijdt tegen boom in Drunen

Bestuurder verliest macht over stuur en rijdt tegen boom in Drunen

Een auto is maandagmiddag rond 15.00 uur tegen een boom aan gebotst op de Statenlaan in Drunen. De bestuurder is de macht over het stuur verloren. De twee inzittenden hebben mazzel gehad, de auto is er daarentegen slecht aan toe. Hoe de bestuurder precies de macht over het stuur verloor is niet duidelijk. Na de botsing met de boom kwam de auto tegen een lantaarnpaal in de heg tot stilstand. Het ambulancepersoneel onderzocht de twee inzittenden. Die zijn met de schrik vrijgekomen. De auto is zwaar beschadigd en getakeld door een bergingsbedrijf.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!