maandag 17 juni 2024
HomeFotografieLek in Jumbo Kaatsheuvel, supermarkt tijdelijk gesloten

Lek in Jumbo Kaatsheuvel, supermarkt tijdelijk gesloten

Bij de Jumbo supermarkt aan de Poolsestraat in Kaatsheuvel is maandagochtend een lek geconstateerd. Volgens de brandweer gaat het om een lek van koelmiddel, dat onder andere wordt gebruikt in vriezers en koelkasten. De supermarkt is tijdelijk gesloten.

Hoe het lek dat maandagochtend is gevonden is ontstaan, is nog onduidelijk. De brandweer is ter plaatse en zuigt met een grote ventilator de gevaarlijke stoffen uit het pand waar de supermarkt zich bevindt. De Jumbo werd tijdelijk gesloten. Hoe laat de supermarkt weer open gaat, is niet duidelijk.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!