zondag 16 juni 2024
HomeFotografieBrandweer moet kofferbak auto openknippen in Sprang-Capelle

Brandweer moet kofferbak auto openknippen in Sprang-Capelle

De brandweer kwam maandagavond in actie aan de Clausstraat in Sprang-Capelle. De politie vroeg de brandweer om hulp bij het openknippen van de kofferbak van een auto. Bij het nakijken van het kenteken van deze auto klopte er namelijk iets niet.

De bestuurder van deze auto reed de wijk in, parkeerde de auto en nam toen snel de benen. De politie heeft de auto vervolgens in beslag genomen en de inhoud van de kofferbak meegenomen naar het bureau. De auto is weggetakeld.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!