maandag 17 juni 2024
HomeFotografieAutomobilist botst met auto tegen betonblok aan de Van Harenstraat Waalwijk

Automobilist botst met auto tegen betonblok aan de Van Harenstraat Waalwijk

Rond kwart over elf dinsdagmorgen kreeg de politie en ambulancedienst een melding van een ongeval aan de Van Harenstraat in Waalwijk De bestuurder was door een onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren. Hij kwam met zijn auto in botsing tegen een betonblok. Vervolgens kwam de auto op zijn kant terecht. Omstanders hebben de man uit zijn auto gehaald, en de auto terug op zijn wielen gezet. De man raakte lichtgewond, en is onderzocht door het personeel van de ambulancedienst.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!