zaterdag 20 juli 2024
HomeFotografieKeukenbrand bij De Ster in Nieuwkuijk, medewerker loopt brandwonden op bij bluswerkzaamheden

Keukenbrand bij De Ster in Nieuwkuijk, medewerker loopt brandwonden op bij bluswerkzaamheden

Bij De Ster in Nieuwkuijk heeft zaterdagnacht een keukenbrand gewoed. Het keukenpersoneel heeft met brandblussers de brand gedoofd, waarbij een van de medewerkers brandwonden aan zijn hand opgelopen heeft. De brand ontstond in een pan waar bitterballen in werden gebakken. De medewerker die brandwonden opliep tijdens de bluswerkzaamheden, kreeg ter plaatse eerste hulp van toegesneld ambulancepersoneel. Hij moest uiteindelijk toch mee naar het ziekenhuis.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!