donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieJonge vrouw (19) overlijdt paar dagen na zwaar ongeluk in Kaatsheuvel

Jonge vrouw (19) overlijdt paar dagen na zwaar ongeluk in Kaatsheuvel

De 19-jarige vrouw die vorige week woensdag zwaargewond raakte bij een ongeluk op de Kegelaar in Kaatsheuvel, is in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden. Dat bevestigt de politie desgevraagd.

De vrouw reed aan het eind van die middag met haar auto tegen een boom. De brandweer moest eraan te pas komen om haar uit het wrak te bevrijden. De vrouw is daarna onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht. De politie bevestigt dat de Kaatsheuvelse na een aantal dagen in het ziekenhuis is overleden.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!