donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieAuto van de weg gereden in Loon op Zand

Auto van de weg gereden in Loon op Zand

Op de Midden-Brabantweg ter hoogte van Loon op Zand is dinsdagavond een automobilist met zijn auto van de weg geraakt. Volgens verschillende getuigen werd het slachtoffer afgesneden door een andere auto die vervolgens is doorgereden. Het incident gebeurde rond 19.00 uur. Volgens verschillende getuigen was het een Mercedes die de automobilist afsneed. De bestuurder werd nagekeken in de ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto is door een takelbedrijf opgehaald. Het is nog niet bekend of de bestuurder van het voertuig dat doorreed is gevonden of zich heeft gemeld.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!