donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieGaslek na werkzaamheden bij woning Sprang-Capelle

Gaslek na werkzaamheden bij woning Sprang-Capelle

Bij een woning aan de Irenestraat in Sprang Capelle is woensdag aan het einde van de morgen tijdens werkzaamheden een gaslek ontstaan. In de woning was een kinderfeest gaande dat door het gaslek abrupt ten einde kwam. De kinderen en de bewoonster en hond moesten de woning verlaten. De brandweer kwam ter plaatse. De straat werd afgezet. Enexis kwam met meerdere wagens ter plaatse om het lek te dichten. Het gaslek zou kort bij de kruipruimte zijn waardoor er gas in de kruipruimte kwam. De brandweer zette een ventilator om de woning te ventileren. Het kinderfeest ging voor zover bekend ergens anders verder. De kinderen baalde er wel van. Hoelang het gaat duren is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!