zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieAuto botst op stroomkast en word gelanceerd Midden-Brabantweg Loon op Zand

Auto botst op stroomkast en word gelanceerd Midden-Brabantweg Loon op Zand

Op de Midden-Brabantweg bij Loon op Zand is in de nacht van donderdag op vrijdag een automobilist op een stroomkast gebotst en daarna gelanceerd. Het ongeval gebeurde nabij het busstation aan de Midden-Brabantweg. De gehele stroomkast is uit de grond gereden. De bestuurder is door het ambulancepersoneel onderzocht en hoefde niet naar het ziekenhuis. Na een blaastest werd de automobilist aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!