maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografieDoodsoorzaak man in Vlijmen nog onbekend, verdachte (24) vrijgelaten

Doodsoorzaak man in Vlijmen nog onbekend, verdachte (24) vrijgelaten

De politie weet nog niet of de dode man, die woensdagochtend in Vlijmen werd aangetroffen in een auto, door een misdrijf om het leven is gekomen. De 24-jarige man die werd aangehouden is door de politie weer in vrijheid gesteld. De 32-jarige verdachte zit nog vast. Dat vertelt een woordvoerder van de politie. De identiteit van het slachtoffer is inmiddels bekend bij de politie, maar zij delen dit pas als de familie in het buitenland op de hoogte is gesteld.

Woensdagochtend om 07.00 uur werd door een vrouw een lichaam gevonden in een geparkeerde auto in de Wilhelminastraat. De auto stond geparkeerd bij een pand van een organisatie voor arbeidsmigranten. Het is nog onduidelijk of de man door een misdrijf om het leven is gekomen. De politie houdt rekening met alle scenario’s, dat laat de woordvoerder weten.

 

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!