maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografieBrandje in varkensstal bij Dongen, meerdere personen ademen rook in

Brandje in varkensstal bij Dongen, meerdere personen ademen rook in

Aan de Vaartweg in het buitengebied bij Dongen woedde dinsdagavond kort een brand in een varkensstal. De brandweer en politie kwamen ter plaatse, maar daar bleek de schade mee te vallen. De boer was namelijk zelf al aan het blussen geslagen. De eerste meldingen van de brand waren van rond 19.30 uur. De Veiligheidsregio meldde een halfuur later: ,,Er zou nu geen sprake meer zijn van brand in de varkensstal aan de Vaartweg. Mogelijk bevindt zich in de werkplaats nog een brandhaard. De brandweer onderzoekt de situatie.” Meerdere personen ademden rook in. Zij zijn nagekeken door ambulancebroeders. De brandweer heeft de stal geventileerd.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!