maandag 26 februari 2024
spot_img
HomeFotografieBromfietser gewond bij aanrijding met auto in Kaatsheuvel

Bromfietser gewond bij aanrijding met auto in Kaatsheuvel

Een bromfietser is dinsdagavond gewond geraakt bij een ongeluk aan de Horst in Kaatsheuvel. Het slachtoffer kwam daar door onbekende oorzaak in aanraking met een auto. Het ongeluk gebeurde op de oversteek van de Horst met de Duinlaan. De bromfietser raakte gewond door de aanrijding, de auto raakte zwaar beschadigd. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, is nog onduidelijk. De gewonde bromfietser is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!