zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieMotorrijder (43) uit Waalwijk overlijdt na zwaar ongeval in Kaatsheuvel, politie doet...

Motorrijder (43) uit Waalwijk overlijdt na zwaar ongeval in Kaatsheuvel, politie doet onderzoek

Een 43-jarige man uit Waalwijk is maandag aan het begin van de avond betrokken geraakt bij een motorongeval. Dat gebeurde in de Jan de Rooijstraat in Kaatsheuvel. Hij is aan zijn verwondingen overleden.

Een traumahelikopter landde voor medische assistentie. Het slachtoffer werd per ambulance met spoed naar het ziekenhuis in Tilburg gebracht. Daar is hij aan zijn verwondingen overleden, meldde de politie Tilburg rond 21.00 uur.

Volgens een woordvoerder van de politie lijkt het te gaan om een ongeluk waarbij geen andere voertuigen waren betrokken, maar dat wordt nog onderzocht. Een omstander zou de man op straat hebben zien liggen. De Verkeersongevallenanalist van de politie is daarom ter plaatse. De straat is maandagavond afgezet. De situatie trekt veel bekijks.
GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!