donderdag 29 februari 2024
spot_img
HomeFotografieSchuurtje in Drongelen gaat in vlammen op

Schuurtje in Drongelen gaat in vlammen op

Een brand heeft maandag een schuurtje in Drongelen verwoest. Van het gebouwtje bleef ondanks de inzet van de brandweer weinig over. Rond de klok van 18.00 uur werden hulpdiensten opgeroepen voor een brand in een schuurtje aan de Burgemeester D.A. van der Schansstraat, nabij een bos. Ter plekke zagen brandweerlieden de vlammen uit het schuurtje slaan. Ook enkele bomen werden door het vuur getroffen. Dankzij de inzet van de brandweerlieden bleef de schade aan de omringende bomen beperkt. Van het schuurtje bleef weinig over. Waardoor de brand is ontstaan, is onduidelijk.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!