zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografieAutomobilist belandt met wagen op zijn kop in Drunen

Automobilist belandt met wagen op zijn kop in Drunen

Aan de Statenlaan in Drunen is een automobilist woensdagochtend gewond geraakt bij een ongeluk. De man kwam daar met zijn auto op zijn kop terecht. Het ongeluk vond rond 06.30 uur plaats. Wat er precies is gebeurd en hoe de bestuurder met zijn wagen heeft kunnen kantelen, is nog onduidelijk. De automobilist is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Bij het ongeval raakten een kliko en verkeersbord beschadigd. De auto werd later getakeld.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!