zondag 24 september 2023
spot_img
HomeFotografieBuitenbrand Capelsedreef Kaatsheuvel

Buitenbrand Capelsedreef Kaatsheuvel

De brandweer van Kaatsheuvel moest in de nacht van vrijdag op zaterdag uitrukken voor een buitenbrand aan de Capelsedreef. Bij aankomst van de brandweer stond er een flinke berg snoeiafval in brand. De brandweer zette meerdere stalen lage druk in om de flink berg te verzuipen met water. Ook kwam er nog een graafmachine ter plaatse om de flinke berg uit elkaar te trekken zodat de brandweer alles goed konĀ af blussen. Hoe de brand kon ontstaan is niet bekend. De Capelsedreef was enige tijd dicht voor verkeer.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!