zaterdag 20 juli 2024
HomeFotografieVrouw komt met scootmobiel in sloot terecht, brandweer schiet te hulp

Vrouw komt met scootmobiel in sloot terecht, brandweer schiet te hulp

Een vrouw is vrijdagavond gewond geraakt toen zij met haar scootmobiel in een sloot terechtkwam. Het ongeluk gebeurde rond 19.20 uur op de Polderweg in Oudheusden. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Met hulp van de brandweer is de vrouw uit de sloot gehaald. Hoe het ongeluk op de Polderweg heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Ook over de ernst van de verwondingen is niks bekend. Per ambulance is de vrouw naar het ziekenhuis vervoerd.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!