maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografieAuto ramt twee bomen Polderweg Oudheusden, twee gewonden

Auto ramt twee bomen Polderweg Oudheusden, twee gewonden

Op de Polderweg in Oudheusden is in de nacht van zaterdag op zondag rond 02:35 uur een ernstig ongeval gebeurd. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt en ramde twee bomen. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. Een gealarmeerde traumahelikopter lande in een weiland kort bij het ongeval. Bij het ongeval raakte twee mensen gewond waarvan 1 ernstig. Beide slachtoffers zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De Polderweg is enige tijd afgesloten geweest voor onderzoek. Een takelbedrijf zal ter plaatse komen om de zwaar beschadigde auto te takelen.

 

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!