maandag 17 juni 2024
HomeFotografieVrouw op scootmobiel gewond bij aanrijding op zebrapad in Drunen

Vrouw op scootmobiel gewond bij aanrijding op zebrapad in Drunen

Een bestuurster van een scootmobiel is zondagmiddag aangereden terwijl ze de Grotestraat in Drunen wilde oversteken. Ze is daarbij gewond geraakt. Rond 15.15 uur botste een auto tegen de scootmobiel. De vrouw werd een stukje uit het voertuig geslingerd en kwam verderop terecht. Het zadel van de scootmobiel brak af bij de botsing en ligt aan de zijkant van de auto. Een ambulance kwam voor medische assistentie. Ze is na een behandeling op de plaats van het ongeval naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt hoe het ongeluk kon gebeuren.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!