donderdag 30 mei 2024
HomeFotografiePorsche vernield bij aanrijding in Drunen: beide bestuurders gewond

Porsche vernield bij aanrijding in Drunen: beide bestuurders gewond

Op de kruising van de Kanaalweg en de Overlaatweg in Drunen heeft maandagochtend een ongeluk plaatsgevonden. Beide bestuurders raakten bij de aanrijding gewond. Een van hen reed in een Porsche, ter waarde van 141.000 euro. Het ongeval vond rond 08.30 uur plaats. Twee automobilisten kwamen daar met elkaar in botsing. De Porsche belandde daarna in de sloot. De andere auto kwam in de berm tot stilstand. Beiden voertuigen raakten zwaar beschadigd. De bestuurder van de Porsche reed op een voorrangsweg, toen zijn auto op de kruising plots van links werd geraakt door de andere wagen.  Beide automobilisten zijn met nog onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, de politie doet onderzoek naar het ongeval.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!