donderdag 29 februari 2024
spot_img
HomeFotografieAutoruit verwoest door zwaar vuurwerk in Oudheusden

Autoruit verwoest door zwaar vuurwerk in Oudheusden

Een autoruit van een geparkeerde wagen is vrijdagochtend vroeg vernield door zwaar vuurwerk. Dat gebeurde aan de Frans Halsstraat in Oudheusden. Het incident vond rond 01.30 uur plaats. De eigenaar van de auto hoorde een harde knal en zag daarna dat zijn auto in brand stond. De man begon meteen het vuur te blussen, waardoor hij heeft kunnen voorkomen dat de auto in zijn geheel zou afbranden.Het zware vuurwerk is vermoedelijk in een plastic fles gestopt en daarna tussen de voorruit en de motorkap geplaatst. De politie gaat ervan uit dat er opzet in het spel is en doet onderzoek naar het incident. De auto liep veel schade op aan de motorkap en voorruit.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!