zaterdag 23 september 2023
spot_img
HomeFotografieBestuurder gewond als hij met auto in sloot belandt in Sprang-Capelle

Bestuurder gewond als hij met auto in sloot belandt in Sprang-Capelle

Een automobilist is vrijdagavond gewond geraakt bij een ongeval op de Bevrijdingsweg in Sprang-Capelle. De bestuurder belandde met zijn auto ondersteboven in de sloot. Door onbekende oorzaak raakte de man de macht over het stuur kwijt, waarna hij tegen een lantaarnpaal reed. Uiteindelijk kwam de auto op zijn dak in de sloot terecht. De gewonde bestuurder is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een takelbedrijf kwam om de auto te bergen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!