woensdag 27 september 2023
spot_img
HomeFotografieMan gewond bij bedrijfsongeval in Oudheusden

Man gewond bij bedrijfsongeval in Oudheusden

Bij een boerderij op de Polderweg in Oudheusden is zaterdagochtend een man gewond geraakt. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk gebeurde zaterdagochtend rond 11.45 uur. Het is niet bekend hoe de man gewond is geraakt. Het ongeval gebeurde naast de boerderij achter een berg met kuilvoer. Naast twee ambulances werd ook een traumahelikopter opgeroepen. De trauma-arts heeft het slachtoffer in de ambulance gestabiliseerd en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie spreekt van een bedrijfsongeval. Over de aard van de verwondingen is niets bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!