zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografieBrand in Droomvlucht van de Efteling, attractie voorlopig dicht

Brand in Droomvlucht van de Efteling, attractie voorlopig dicht

Een kleine brand in de attractie Droomvlucht in de Efteling zorgt vrijdagochtend voor veel rookontwikkeling. De attractie is voor onbekende tijd gesloten. Vijf brandweerwagens kwamen rond 08.15 uur voor de brandmelding naar het pretpark. Het ging om een kleine brand, die in de Elfentuin van de populaire attractie woedde. Het vuur was snel onder controle, maar er is sprake van veel rookontwikkeling. Op dit moment wordt onderzocht wat de schade is. Onduidelijk is of de attractie later vandaag nog opengaat.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!