maandag 17 juni 2024
HomeFotografieWateroverlast in Drunen en Vlijmen: straten blank na wolkbreuk

Wateroverlast in Drunen en Vlijmen: straten blank na wolkbreuk

Straten in Drunen en Vlijmen staan blank nadat er vrijdagavond in korte tijd flink wat regen naar beneden kwam. De regenval zorgde voor wat overlast. In Drunen is de brandweer uitgerukt om een winkel leeg te pompen. Ook daar zijn, net als in Vlijmen, meerdere straten blank komen te staan. Het KNMI gaf voor vrijdagavond code geel af voor regen- en onweersbuien. Tot zover bekend heeft dat alleen in Drunen en Vlijmen voor wateroverlast gezorgd.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!