maandag 26 februari 2024
spot_img
HomeFotografieOngevallen in Waspik en Waalwijk

Ongevallen in Waspik en Waalwijk

WAALWIJK/WASPIK – Op dinsdag 14 september vonden er drie ongevallen plaats in de gemeente Waalwijk. Op de Hertog Janstraat in Waalwijk vond aan het einde van de middag een aanrijding plaats. Hierbij was een auto met aanhanger betrokken. Even daarna ging het mis op de A59 ter hoogte van Waspik. Daar waren twee personenauto’s betrokken bij de aanrijding. Aan het begin van de avond vond een aanrijding plaats op de Vijverlaan in Waalwijk. Bij deze aanrijding waren ook twee personenauto’s betrokken. Hierbij bleek een bestuurder onder invloed van alcohol te zijn. Hij blies 465 ug/, ruim 2x de maximale hoeveelheid. De 47 jarige Kaatsheuvelnaar kan een proces-verbaal tegemoet zien. Bij alle aanrijdingen was er vooral sprake van materiële schade.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!