zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografieTrekker kantelt na botsing met auto in Waalwijk: automobilist raakt bekneld

Trekker kantelt na botsing met auto in Waalwijk: automobilist raakt bekneld

Een tractor met aanhanger en een auto zijn woensdagmiddag rond 13.45 uur gebotst op de Biesbosweg in Waalwijk. De tractor en aanhanger, gevuld met zand, zijn gekanteld op de rijdende auto. De automobilist raakte bekneld. De gewonde is met behulp van de brandweer bevrijd en met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De toestand van de tractorbestuurder is onbekend. De auto stond te koop in een showroom. De bestuurder wilde mogelijk de auto kopen en was daarmee een proefrit aan het maken. Er is niet veel over van het voertuig. De auto wordt weggetakeld. Ook de tractor en aanhanger liepen flinke schade op.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!