zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieStraten in Vlijmen staan weer blank, nu door gesprongen waterleiding: 'We zijn...

Straten in Vlijmen staan weer blank, nu door gesprongen waterleiding: ‘We zijn al dat water spuugzat’

Vorige week vrijdag teisterde regenval Vlijmen, woensdagavond stonden diverse straten daar om een andere reden blank. Er sprong woensdagavond omstreeks 22.15 uur namelijk een waterleiding in de omgeving van de Oranjelaan, met alle gevolgen van dien.

Door het vele water dat daardoor vrij kwam, sprong de riolering eveneens. Door inzet van de brandweer en medewerkers van Brabant Water was het water in de Oranjelaan en Margrietlaan later op de avond, rond 23.50 uur, op veel plekken zo goed als weggepompt. Een deel van de Oranjelaan stond wel langer blank, en was daarom ook een tijd afgesloten.

Zonder water

Tachtig huishoudens kwamen deze woensdagavond voorlopig zonder water te zitten. En volgens een woordvoerder van Brabant Water gaat dat nog wel even duren, mogelijk tot donderdagochtend.

Het vele water in de straten bracht aardig wat mensen op de been. Er klonk het nodige gemopper. ,,We zijn al dat water ondertussen spuugzat”, stelde een buurtbewoonster. Vrijdag stonden al enkele straten blank door een wolkbreuk, en dat is niet de eerste keer. Nu was dus een gesprongen waterleiding de boosdoener. De schade aan woningen lijkt dit keer mee te vallen. Wel zat de schrik er weer goed in.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!