woensdag 04 oktober 2023
spot_img
HomeFotografieGO Sharing scooter opgeblazen aan de Grotestraat in Waalwijk

GO Sharing scooter opgeblazen aan de Grotestraat in Waalwijk

Aan de Grotestraat in Waalwijk is donderdagavond een Go Sharing-scooter vernield. De scooter is hoogstwaarschijnlijk opgeblazen, waarna onderdelen verspreid lagen over het wegdek. De brandweer van Waalwijk kreeg rond 23.30 uur een melding van een buitenbrand aan de Grotestraat. Eenmaal ter plaatse verklaarden buurtbewoners dat ze een harde knal hoorden en poolshoogte gingen nemen. Een scooter van Go Sharing bleek opgeblazen te zijn. Verschillende onderdelen van de scooter lagen enkele meters verderop verspreid over het wegdek. De politie onderzoekt de vernieling, zover bekend is er nog niemand aangehouden.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!