maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografieAutomobilist botst tegen vrachtwagen Taxandriaweg Waalwijk

Automobilist botst tegen vrachtwagen Taxandriaweg Waalwijk

Rond een uur vrijdagmiddag kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een ongeval aan de Taxandriaweg. Door een nog onbekende oorzaak was de bestuurder van de auto de macht over het stuur verloren, met een aanrijding als gevolg tegen de vrachtwagen. Volgens getuigen was de klap enorm. De politie is een onderzoek gestart hoe precies het ongeval heeft kunnen gebeuren. Er was niemand gewond geraakt. De Taxandriaweg was een tijd afgesloten voor het verkeer.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!