donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieAutomobilist botst achterop vrachtwagen op A59 bij Waspik

Automobilist botst achterop vrachtwagen op A59 bij Waspik

Op de A59 richting Waalwijk is bij de afrit Waspik maandagavond omstreeks 17.30 uur een auto achterop een vrachtwagen gebotst. Een rijstrook was een tijdje afgesloten, waardoor er een lange file ontstond. De automobilist is door het ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto liep vooral veel blikschade op. Hoe het ongeval kon gebeuren, is onbekend. Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde wagen opgetakeld.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!