zaterdag 13 april 2024
spot_img
HomeFotografieBakwagen rijdt zich klem onder brug in Waspik

Bakwagen rijdt zich klem onder brug in Waspik

Een grote bakwagen is maandagochtend rond 08.00 uur klem komen te zitten onder een brug. Dit gebeurde op de Blokkenweg in Waspik. De bakwagen was te groot voor de hoogte van de brug en raakte flink beschadigd. De Blokkenweg lag vol met brokstukken. Een berger kwam ter plaatse om de zwaar beschadigde bakwagen te takelen. Op deze plek zijn al heel wat voertuigen klem komen te zitten. De doorrij hoogte is 2,2 meter en veel bestuurders vergissen zich in de hoogte.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!