vrijdag 19 juli 2024
HomeFotografieGewonde zwaan gered door de dierenambulance en duikers van de brandweer in...

Gewonde zwaan gered door de dierenambulance en duikers van de brandweer in Nieuwkuijk

In een grote vijver aan de Badweg in Nieuwkuijk heeft de dierenambulance samen met de duikers van de brandweer een gewonde zwaan uit het water gehaald. De gewonde zwaan was daar heel de dag rondjes op dezelfde plek aan het zwemmen. Toen de hulpdiensten bij de gewonde zwaan kwamen bleek een poot van de zwaan uit de kom te zijn. De gewonde zwaan is uiteindelijk met een boot van de brandweer uit het water gehaald. De dierenambulance heeft de gewonde zwaan meegenomen naar een opvang. De zwaan was ongeveer een jaar oud.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!