zaterdag 13 april 2024
spot_img
HomeFotografieScooter brandt volledig uit in achtertuin Vlijmen

Scooter brandt volledig uit in achtertuin Vlijmen

De brandweer is maandagmiddag in Vlijmen uitgerukt omdat een scooter in brand stond. Die vatte vlam terwijl de eigenaar sleutelde aan het voertuig in zijn achtertuin. Rond 14.30 uur kreeg de brandweer een melding van een woningbrand in de Brederostraat. Bij aankomst bleek het echter te gaan om een brandende scooter in een achtertuin. De scooter was snel geblust door de brandweer. Aan sleutelen zal de eigenaar niet meer toe komen: de scooter brandde volledig uit, waardoor weinig van de bromfiets over is.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!