donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieAuto volledig verwoest door brand in Herpt

Auto volledig verwoest door brand in Herpt

In Herpt is maandagavond rond 22.30 een auto volledig uitgebrand. Het ging mis toen de bestuurder over de Veldweg reed. Waarom het voertuig vlam vatte is onduidelijk. De automobilist kon de auto op tijd verlaten, maar omdat de batterij van zijn telefoon leeg was kon hij de hulpdiensten niet bellen. Geluk bij een ongeluk was dat een brandweer korps dat net terugkwam van een oefening de brandende auto zag. Zij kwamen ter plaatse om het vuur te blussen. Van de auto bleef weinig meer over.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!