donderdag 30 mei 2024
HomeFotografiePolitieagent gewond bij aanhouding dronken man in Kaatsheuvel

Politieagent gewond bij aanhouding dronken man in Kaatsheuvel

Een man heeft maandagavond rond 23.30 uur voor onrust gezorgd op de Rozenstraat in Kaatsheuvel. Bij zijn aanhouding raakte een politieagent gewond. De politie kreeg net voor middernacht een melding van onrust op de Rozenstraat. Een man stond daar op de ramen van een woning te bonken. Eenmaal ter plaatse bleek hij onder invloed van alcohol te zijn en werd hij aangehouden, al ging dat laatste niet zonder slag of stoot. De man verzette zich en verwondde daarbij een agent. De dronken man is uiteindelijk geboeid overgebracht naar het politiebureau. De gewonde agent is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend wat de ernst van zijn verwondingen is.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!