zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieDrugs in het spel bij botsing in Haarsteeg

Drugs in het spel bij botsing in Haarsteeg

Een automobilist is vrijdagochtend in Haarsteeg tegen een boom gebotst. De politie nam bij hem een speekseltest: de man bleek onder invloed te zijn van drugs. Het is niet bekend om wat voor drugs het gaat. De bestuurder verklaarde dat hij zelf uit moest wijken en zodoende op een boom botste. Zijn auto, die later is opgehaald door een takelbedrijf, bleef op de dijk steken. Het ongeluk gebeurde omstreeks 8.45 uur op de Oude Haven. De man is meegenomen naar het politiebureau.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!