donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieMeerdere gewonden bij botsing op A59 bij Waspik

Meerdere gewonden bij botsing op A59 bij Waspik

Een man en een vrouw zijn vrijdagnacht overgebracht naar het ziekenhuis na een aanrijding op de A59 ter hoogte van Waspik. Bij het ongeluk waren drie auto’s betrokken. Het ongeluk gebeurde op de A59 van Waalwijk richting Raamsdonksveer, ter hoogte van Waspik. Daar botsten omstreeks 02.10 uur twee auto’s op elkaar. Een fractie later botste een derde auto op de stilstaande voertuigen. Behalve de gewonde man en vrouw, raakte een derde persoon lichtgewond. Die werd ter plaatse nagekeken in een ambulance. Een takelbedrijf heeft de drie zwaar beschadigde auto’s weggetakeld. De brandweer zorgde ervoor dat de weg weer begaanbaar was. Daarvoor was de A59 richting Raamsdonksveer afgesloten omdat de weg bezaaid lag met brokstukken.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!