donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieAuto vliegt in brand op de N267 bij Heusden

Auto vliegt in brand op de N267 bij Heusden

Op de N267 bij Heusden vloog in de nacht van maandag op dinsdag een auto al rijdend in brand. De bestuurder kon net op tijd het voertuig aan de zijkant van de weg zetten. Rond 01.45 uur vannacht kreeg een bestuurder op de N267 de schrik van z’n leven toen er opeens vlammen uit z’n auto kwamen. Het lukte de man om de auto aan de kant te zetten en de brandweer te bellen. De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de auto aan de voorzijde geheel uitbrandde. Een takelbedrijf haalde de auto op. De N267 was voor het verkeer even afgesloten. Het is onbekend hoe de brand heeft kunnen ontstaan.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!