donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieAccupack schiet los van heftruck tijdens laden en lossen Loon op Zand

Accupack schiet los van heftruck tijdens laden en lossen Loon op Zand

Tijdens het laden en lossen is een accupack van een heftruck losgekomen. Dit gebeurde aan de Kerkstraat in Loon op Zand. Tijdens het losschieten van de accupack ontstond er een lek. Een onbekende hoeveelheid accuzuur kwam op het wegdek terecht. De gealarmeerde brandweer kwam ter plaatse. De Kerkstraat is enige tijd dicht geweest voor verkeer. Het accupack is in een container gedaan en afgevoerd naar de mileustraat. Toen alles opgeruimd was heeft de brandweer het wegdek schoongemaakt. Het is onbekend hoe het accupack kon los komen van de heftruck.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!