donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieAuto belandt in berm na botsing in Loon op Zand, inzittende naar...

Auto belandt in berm na botsing in Loon op Zand, inzittende naar het ziekenhuis

Op de Midden-Brabantweg bij Loon op Zand is woensdagmiddag een auto in de berm beland. Dat gebeurde in de richting van Tilburg, op het moment dat de auto werd aangetikt door een andere auto. Door de botsing kwam de auto terecht op de Heideweg. De inzittende is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het is niet bekend wat de verwondingen van het slachtoffer zijn. De zwaar beschadigde auto is weggetakeld.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!