donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieVrouw aangereden op fiets aan de Burg. Smeelelaan Waalwijk

Vrouw aangereden op fiets aan de Burg. Smeelelaan Waalwijk

Een fietsster is donderdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding aan de Burgemeester Smeelelaan in Waalwijk. De vrouw kwam daar in botsing met een auto. Het ongeluk gebeurde rond 12.30 uur. De vrouw kwam door de botsing ten val met haar fiets en raakte gewond aan haar hoofd. Zowel de politie als een ambulance kwamen ter plaatse. Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren, is nog onduidelijk. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!