maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografieVrachtwagenchauffeur rijdt zich vast op fietspad bij Elshout

Vrachtwagenchauffeur rijdt zich vast op fietspad bij Elshout

Een vrachtwagenchauffeur heeft zich donderdagmiddag bij Elshout op de Zeedijk vastgereden tegen een laaghangende tak. Alleen langdurig zaagwerk kan de vrachtwagen nog uit de benarde positie bevrijden. Die operatie kan volgens medewerkers van het bergingsbedrijf nog uren duren.

De chauffeur was aan het laden en lossen in de Kapelstraat in Elshout, waarna hij met zijn vrachtwagen de Zeedijk op draaide. Dat zegt bergingspersoneel dat betrokken is bij de sleepwerkzaamheden. De rit over de smalle weg ging meterslang goed, tot de chauffeur takken op zijn weg trof. Zijn voertuig kwam vlak onder een laaghangende tak vast te zitten, ter hoogte van de Koppelwiel-plas. Het dak van de vrachtwagen raakte licht beschadigd. Een oplegger kon de vrachtwagen onder de tak vandaan trekken, maar de dichtstbijzijnde uitgang wordt nog versperd door andere bomen. Pas als die takken weggezaagd zijn, kan een kleine takelwagen de wagen op weg helpen richting de Ookweg in Waalwijk. Het is nog niet duidelijk wie de takken moet gaan zagen.

Alleen gebruikt door fietsers

Waarom de vrachtwagenchauffeur op de smalle Zeedijk is gaan rijden, is nog een raadsel. De weg is niet geschikt voor gemotoriseerd verkeer en mag alleen worden gebruikt door fietsers.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!