maandag 26 februari 2024
spot_img
HomeFotografieGebied in Oudheusden afgezet vanwege schietincident

Gebied in Oudheusden afgezet vanwege schietincident

De politie onderzoekt donderdagavond een schietincident op de Tullenstraat in Oudheusden, daarvoor is een ruim gebied afgezet. Er is niemand gewond geraakt, bevestigt een woordvoerder. Rond 18.00 zou er volgens de politie zijn geschoten op de Tullenstraat. Niemand raakte gewond, maar er werd wel een auto geraakt. Het gaat om een witte bestelbus, waarop twee kogelinslagen zichtbaar zijn: bij de koplamp en motorkap. Meer informatie kan de politie donderdagavond niet delen: ,,Veel is nog onduidelijk.”

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!