zaterdag 13 april 2024
spot_img
HomeFotografieVier gewonden bij frontale botsing op N267, weg tijdelijk dicht

Vier gewonden bij frontale botsing op N267, weg tijdelijk dicht

Drie auto’s zijn zondagmiddag rond 15.10 uur op elkaar gebotst op de N267 bij Oudheusden. Daarbij zijn vier personen gewond geraakt. Een traumahelikopter landde op de weg. Eén persoon zou volgens een woordvoerder van de politie bekneld hebben gezeten en zwaargewond zijn. Uiteindelijk zijn twee personen die betrokken raakten bij het ongeval naar het ziekenhuis gebracht. De andere twee gewonden zijn behandeld in een ambulance en hoefden niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. De N267 is tijdelijk in beide richtingen afgesloten voor verkeer. De Verkersongevallenanalyse van de politie onderzoekt hoe het ongeval kon gebeuren.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!