donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieBestuurder botst met auto tegen Arriva bus aan de Wilhelminastraat Waalwijk

Bestuurder botst met auto tegen Arriva bus aan de Wilhelminastraat Waalwijk

Rond half twaalf zondagavond kreeg de politie en ambulancedienst een melding van een ongeval aan de Wilhelminastraat in Waalwijk. Op de kruising was er een aanrijding gebeurd tussen een auto, en een Arriva bus. Volgens mensen uit de straat was de klap enorm. De bestuurder van de auto was tegen de zijkant van de bus gebotst. De politie is een onderzoek gestart om er achter te komen hoe precies de aanrijding heeft kunnen gebeuren. In de bus was een passagier aanwezig. De passagier, en de buschauffeur kwamen met de schrik vrij. Het personeel van de ambulancedienst heeft de bestuurder van de auto onderzocht, maar raakte niet gewond.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!