donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieEen gewonde bij aanrijding op de N267 bij Oudheusen

Een gewonde bij aanrijding op de N267 bij Oudheusen

Op de N267 bij Oudheusen is vanmorgen rond half 9 een persoon gewond geraakt toen een auto die uit de richting van Wijk en Aalburg kwam ineens stopte, die auto die erachter zat kon niet meer remmen.  De bestuurder van de auto is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.Volgens de bestuurder van het busje waren er geen remlichten te zien.Het busje belanden met de neus in de sloot. De N267 was tijdens het ongeval afgesloten voor verkeer. Beiden auto’s zijn getakeld.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!