donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieAannemer verliest dakkapel onderweg naar klant Sprang-Capelle

Aannemer verliest dakkapel onderweg naar klant Sprang-Capelle

Donderdagmorgen is tijdens een transport een grote dakkapel van een aanhanger gevallen. Het transport was onderweg naar een klant. Dit gebeurde op de rotonde aan de Bevrijdingsweg in Sprang-Capelle. Door onbekende oorzaak was de dakkapel gaan schuiven op de aanhanger en belandde uiteindelijk op de rotonde. Ook werd er een lichtmast geraakt. Er moest een grote hijskraan ter plaatse komen om de dakkapel van de rotonde te takelen. De schade aan de dakkapel is groot. Waar de dakkapel geplaatst zou gaan worden is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!