maandag 17 juni 2024
HomeFotografieAuto's botsen tegen elkaar op Heusdense brug bij Wijk en Aalburg

Auto’s botsen tegen elkaar op Heusdense brug bij Wijk en Aalburg

Twee auto’s zijn donderdagochtend op de Heusdense brug bij Wijk en Aalburg tegen elkaar gebotst. Door dit incident was de brug tijdelijk afgesloten. Het ongeluk gebeurde rond 10.30 uur. In één van de auto’s zat een kind. Deze is door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Het is niet bekend of er verder personen gewond zijn geraakt. De precieze toedracht van het ongeluk is nog niet duidelijk. Volgens omstanders zou één van de auto’s mogelijk hebben moeten remmen voor een zwaan. Beide auto’s zijn getakeld door een bergingsbedrijf. De brug is inmiddels weer vrijgegeven voor verkeer.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!